Anders med hatten

För flera år sedan var vi på besök i Mandelmanns Trädgårdar på Österlen och har ni inte varit där, åk dit! Men tillbaks till besöket, där på plats fotade vi lite och fikade och innan vi skulle fara hemåt så självklart ville vi handla lite. Fram till oss för att erbjuda hjälp i deras plantförsäljning kom då Anders Stålhand & självklart tog vi en bild på killen med hatt. Detta måste ha varit under de åren då han fortfarande pluggade till landskapsingenjör vid SLU Alnarp och redan då hade han sin hatt på.

IMG_0345

I veckan som var köpte jag som jag oftast gör tidningen Trädgårdslandet och vem hittade vi där – Anders med hatten 🙂

2014-03-02 11.13.32

Så någon gång hoppas jag på en utflykt till Anders plantskola Frodas där inriktningen är ätbara och användbara växter och om han både har gått på Alnarp men också gått i praktisk skola hos bl.a Mandelmanns så kunde han nog inte få en bättre start. Lycka till Anders och vi ser med spänning fram emot ett besök hos dig och få lite ny inspiration & nya smaker!

 

FÅ GRÖNA TIPS & TRIX
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Gör som flera hundra andra - få alla tips och trix du behöver för att nå dina drömmars trädgård! Allt från blommor, odla din egen mat, odla ekologiskt, nyttodjur, skadedjur, intressanta trädgårdar att besöka, kurser att gå och massor av bilder att få inspiration från.
Du kan vara helt lugn. Vi behåller din e-adress för oss själva.

Skriv en kommentar