Besök en växtauktion och gör ett fynd!

Solen skiner och värmer, det växer så det knakar och helt plötsligt inser man att ojdå, det blev inte några tomatfrön planterade. Eller så tänker man att oj va många plantor det blev, jag som inte trodde alla frön skulle ta sig! Vad ska jag göra?

Åk på växtauktion! Det är en vinn vinn träff 🙂 Du kan få tag i en ny planta som inte kostar skjortan och pengarna går till föreningen som anordnar auktionen. Om du har plantor över så kommer de till glädje och nytta hos någon annan.

_DSC3998

Jag har nyss varit på en träff som vår lokala FOBO förening anordnar varje år. Det är så trevligt 🙂 Vår ordförande Karin var den här dagen auktionsutropare.

_DSC3997

Man träffas, budar på sina favoriter och inte att glömma – fikar och pratar!

_DSC4005

Ett gyllene tillfälle att träffa nya och gamla vänner och dela med sig av trädgårdstips. Kolla med din lokala trädgårdsförening här om de anordnar växtauktion eller sök på nätet.

Jag köpte några plantor: paprika, squash, aster och sedan några blommor som jag glömt namnet på 🙂 men jag vet från vilken trädgård de kommer så jag ska fråga ägaren. Någon köpte darr gräs 🙂 Ja, man lär sig nya saker hela tiden – det är så kul!

_DSC4002

Ha en underbar dag i vår vackra natur och i era trädgårdsparadis!

FÅ GRÖNA TIPS & TRIX
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Gör som flera hundra andra - få alla tips och trix du behöver för att nå dina drömmars trädgård! Allt från blommor, odla din egen mat, odla ekologiskt, nyttodjur, skadedjur, intressanta trädgårdar att besöka, kurser att gå och massor av bilder att få inspiration från.
Du kan vara helt lugn. Vi behåller din e-adress för oss själva.

Skriv en kommentar