Ett hav av påskliljor i Fagerås

Tänk vilken tur att det finns människor som gör sådant som man ibland tänker – hur orkar de? Men vilken tur att en del har passion och som ägaren Arne till Fagerås själv har som ordspråk – ” det skall vara rikligt” 🙂

En perfekt dag med sol och för att göra en utflykt. Vilken syn som möter oss redan vid parkeringen. En allé av påskliljor  – gult så långt ögat når. Vi går fram till en liten bod och där sitter Arne och hälsar välkommen och vi betalar inträde. Obs! de tar endast kontanter så tänkt på det innan ni åker dit. Allt hade inte slått ut än då värmen precis kommit så om någon vecka är det nog ännu mäktigare.

Här kommer en kavalkad av bilder på påsk-, pingstliljor m.m. Min favorit blev en som var lite champagnefärgad. Vet tyvärr inte namnet men jag får ringa Arne och fråga 🙂

 

 

 

Efter att vi gått runt så var det så gott att sitta ner och dricka kaffe och äta nybakta våfflor med grädde och sylt, mums!

Vill du också åka hit så hittar du en länk till dem här.

 

 

FÅ GRÖNA TIPS & TRIX
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Gör som flera hundra andra - få alla tips och trix du behöver för att nå dina drömmars trädgård! Allt från blommor, odla din egen mat, odla ekologiskt, nyttodjur, skadedjur, intressanta trädgårdar att besöka, kurser att gå och massor av bilder att få inspiration från.
Du kan vara helt lugn. Vi behåller din e-adress för oss själva.

Skriv en kommentar