Furet Plantskola

Mitt i natursköna Viskadalen nära Skene och Kinna ligger Furets Plantskola.
Vi i Villstads Trädgårdsförening var där på besök under 2008 och gjorde fynd och fick mycket inspiration till våra egna trädgårdar.

Plantskolan och privatbostaden ligger precis intill varandra så vi hade bokat en guidad tur i de två privata trädgårdarna.
Här fick vi hänföras av ett enormt stort magnoliaträd som tyvärr inte blommande när vi var där men man kunde ana – måste tillbaks!
Vi såg vackra dammar men vattenväxter, perenna rabatter i olika färger och lägen, fröställningar som var på väg att spricka och växter från medelhavet.

Efter den guidade turen var det tid att ströva runt och inspireras av allt vackert och bestämma sig för vad som skulle handlas hem. Nästa gång får vi nog ta en större buss….vi hade t o m växter inne i bussen.

Tänk så glad man kan bli av växter och så många nya trevliga människor man möter.
blommor-bilder-34

Plats: Furets Plantskola 2008-08-23 Acanthus Mollis, sk björnklo

Kurser

Furets Plantskola ordnar även med kurser och föreläsningar.

För mer information gå in på Furets Plantskola.

FÅ GRÖNA TIPS & TRIX
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Gör som flera hundra andra - få alla tips och trix du behöver för att nå dina drömmars trädgård! Allt från blommor, odla din egen mat, odla ekologiskt, nyttodjur, skadedjur, intressanta trädgårdar att besöka, kurser att gå och massor av bilder att få inspiration från.
Du kan vara helt lugn. Vi behåller din e-adress för oss själva.

Skriv en kommentar