Julklappstips

Om knappt en månad är det jul och här kommer lite julklappstips för hem och trädgård.

Så här dags på året när det blir mörkare ute lite tidigare på dygnet så är det trevligt och mysigt att få  tända lite marschaller.

Den här hållaren kommer från ELDgarden och vi har köpt den på Flora Linnea i Helsingborg och den heter Blomklot Marschall.

2015-11-21 16.38.30

2015-11-01 11.03.48

Jag gillar att ha saker i trädgården som är både vackra och praktiska.

Det här växtstödet är också från ELDgarden och heter Kristina.

2015-11-01 10.57.03

Granit finns de här fina ljuslyktorna som vi har hängt upp i vår Avenbok.

2015-11-01 12.44.27

Varje år från höst till vår vill vi gärna hjälpa de små fåglarna med lite frö och nötter. Den här hållaren som man sätter fast med sugpropp på fönstret är en favorit och så nära vi kommer våra flygande vänner 🙂 Rekommenderas varmt! Finns på Designtorget.

_DSC3407

En trädgårdstidning som man kan ge bort i prenumeration till någon är Trädgårdsliv. Här kan du läsa mer om hur du gör om du vill ge bort den som present.

Om du inte vill köpa något utan tillverka något eget så varför inte ge bort en salva  – gott att smörja in sig med nu när det blir kallt och torrt ute.

Se mitt tidigare reportage om hur man går tillväga här.

2015-05-09 13.58.35

Hoppas du har fått lite idéer till årets julklappar och om du vill ha lite hjälp med julklappsrimmen så kan du gå in här.

 

FÅ GRÖNA TIPS & TRIX
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Gör som flera hundra andra - få alla tips och trix du behöver för att nå dina drömmars trädgård! Allt från blommor, odla din egen mat, odla ekologiskt, nyttodjur, skadedjur, intressanta trädgårdar att besöka, kurser att gå och massor av bilder att få inspiration från.
Du kan vara helt lugn. Vi behåller din e-adress för oss själva.

Skriv en kommentar