Hemsida: www.eskilstuna-tradgards.com

Kontaktperson: Barbro Billing

E-mail: b.a.billing@gmail.com

Vi är en gammal trädgårdsförening, över 100 år faktiskt. Från början handlade det mest om frukt- och annan nyttoväxtodling men i dagsläget ligger nog det övervägande intresset på prydnadsträdgården. Vårt motto är ”Trädgård – ett växande intresse”, vilket vi även märker i föreningen med ett ökande medlemsantal.

Den moderna tekniken har medfört att vi numera även presenterar oss via en hemsida. Den senaste upplagan är helt ny (april 2016), och innehåller även en blogg. (Tidigare hemsida och separat blogg är därmed inaktuella och uppdateras inte längre.)

Gammal förening men still going strong och rustad för moderna tider!

 

 

Är du med i denna trädgårdsförening? Skriv gärna en glad kommentar i rutan nedan så hjälper du till att sprida trädgårdsglädje på din ort, och locka nya medlemmar till dig förening 🙂

 

FÅ GRÖNA TIPS & TRIX
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Gör som flera hundra andra - få alla tips och trix du behöver för att nå dina drömmars trädgård! Allt från blommor, odla din egen mat, odla ekologiskt, nyttodjur, skadedjur, intressanta trädgårdar att besöka, kurser att gå och massor av bilder att få inspiration från.
Du kan vara helt lugn. Vi behåller din e-adress för oss själva.