Fågelskådare

Vintern är i antågande och det har blivit minusgrader. Fåglarna är så tacksamma när vi placerar ut mat till dom och jag brukar ge dom jordnötter. För några år sedan hittade vi den här fågelmatare på Designtorget. Mycket uppskattat av våra små gäster att dom till och med flugit fram till fönstret och knackat precis som om dom vill säga att nu är vi hungriga, var är maten 🙂

fågelmatare 4

Att få komma dom så här nära är jätte häftigt. Det kan ta några dagar innan dom vänjer sig vid att man är så nära men till slut så är det skytteltrafik vid vårt fönster och dom står i kö för att äta.

Det är väldigt enkelt att sätta upp den på fönstret och lätt att göra rent. Designern till den här heter Pascal Charmolu.

fågelmatare 2

Några gånger har vi sett dom minsta av fåglarna som tagit mat och sedan traskat genom och kommit ut på andra sidan och sedan flugit iväg. Det är ett otroligt roligt skådespel!

FÅ GRÖNA TIPS & TRIX
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Gör som flera hundra andra - få alla tips och trix du behöver för att nå dina drömmars trädgård! Allt från blommor, odla din egen mat, odla ekologiskt, nyttodjur, skadedjur, intressanta trädgårdar att besöka, kurser att gå och massor av bilder att få inspiration från.
Du kan vara helt lugn. Vi behåller din e-adress för oss själva.

Skriv en kommentar