Gårdsbutik för mig och människans bästa vän

När jag var liten så tjatade jag mig till ett husdjur – undulaten ”Pricken”. Ville nog helst haft en hund men det hade inte funkat – stackars mamma! Ja, det är nog många som nickar igenkännande nu 🙂

Vänner till oss har öppnat en gårdsbutik precis i utkanten till Bredaryd och dit åkte jag och min vän Elisabeth för att hälsa på häromdagen, Newmountains djur & gårdsbutik.

Här sitter ägaren Jessica med sina goa hundar, rasen är Finsk Lapphund och de heter Alliz, Tua & Haiwa (vet inte om det är i den ordningen dock). Det finns en till i gänget – Lilleman. Han träffade vi på senare, vilken raket!

Om några veckor är det valpar på gång och då vet jag en som vill vara där – Moi!

I butiken finns blomstervaser, ljusstakar, oljelampor, ekologiska hudvårdsprodukter med mera – en jättebra presentbutik eller om du bara vill skämma bort dig själv.

Inriktningen först och främst i butiken är hundfoder och allt man kan tänka sig till sin hund. Men här finns även världens finaste ägg till salu – hade ingen aning om att det ens fanns i dessa färger!

Smakar fantastiskt!

Jag är så tacksam att kunna handla mat på en gårdsbutik och i närheten av där jag bor.

Högsta ”hönset” 😉

Tack Jessica för att jag fick komma och hälsa på och vi ses om några veckor igen då de små är på gång – längtar!

Butikens öppettider m.m. finns på facebook. webbadressen och en länk kommer här://www.facebook.com/newmountains.djur.och.gardsbutik/

 

 

FÅ GRÖNA TIPS & TRIX
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Gör som flera hundra andra - få alla tips och trix du behöver för att nå dina drömmars trädgård! Allt från blommor, odla din egen mat, odla ekologiskt, nyttodjur, skadedjur, intressanta trädgårdar att besöka, kurser att gå och massor av bilder att få inspiration från.
Du kan vara helt lugn. Vi behåller din e-adress för oss själva.

Skriv en kommentar