toppbild-16Jag heter Mariette & blev trädgårdsägare 2004 och innan dess kallade jag mig för ”asfaltsbarn”, uppväxt mitt i stan strax intill en trafikerad gata. Jag hade ingen aning om att jag gillade trädgård. Nu är jag en nyfiken och passionerad hobbyodlare. Min man kallar mig fantastiskt fanatisk 🙂

Att ha ett trädgårdsintresse är alldeles underbart! växthus, orangerier, vackra trädgårdar i Sverige och alla dessa mysiga Engelska blomsterparadis. Stora blommor och små frön, ekologisk odling och fjärilar, humlor och bin.

Jag älskar allt som har med trädgård att göra. Det är en inspirerande och rogivande hobby som jag troligtvis aldrig får nog av eller blir fullärd inom, så egentligen har jag inte tid att jobba 🙂

Jag önskar att den här bloggen ska vara en uppskattad plats med bilder och råd och ett vattenhål för inspiration. Varmt välkommen till trillium.se!

Alla fotografier på trillium.se är tagna av mig och min man.

FÅ GRÖNA TIPS & TRIX
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Gör som flera hundra andra - få alla tips och trix du behöver för att nå dina drömmars trädgård! Allt från blommor, odla din egen mat, odla ekologiskt, nyttodjur, skadedjur, intressanta trädgårdar att besöka, kurser att gå och massor av bilder att få inspiration från.
Du kan vara helt lugn. Vi behåller din e-adress för oss själva.