Hemsida:  sta-angermanland.hemsida24.se

På kretsens hemsida får du tillgång till vårt programblad. Där kan du se våra aktiviteter och lite övrig information.

Du är välkommen att delta vid föreläsningar, växtmarknader och resor även om du inte är medlem.Vi träffas ungefär en gång i månaden för olika aktiviteter.

Under vintern gör vi beställningar av Clematis och lökväxter från Estland och Holland samt beställningar av perenner, buskar och träd från olika plantskolor i Sverige.

Under sommaren vandrar vi runt i olika trädgårdar och låter oss inspireras av allt vackert vi ser, följer med på resor för inköp av växter samt ordnar egna resor.

Under hösten anordnar vi årligen en stor växtmarknad tillsammans med Mittnorden kretsen och Övre Norrlandskretsen. Även andra gemensamma aktiviteter.

Vi ordnar föreläsningar, kursverksamhet och studieträffar.

Ångermanlandskretsen ligger i zon 5-6 men med kunskap om hur vi kan påverka mikroklimatet genom att anlägga bland annat häckar och vindskydd, så finns här många växter som egentligen bara klarar sig i zon 2-3.

Kontaktpersoner: Ulla Häggquist ulla_haggquist@telia.com och Bitte Nilsson bitte2@hotmail.com:

FÅ GRÖNA TIPS & TRIX
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Gör som flera hundra andra - få alla tips och trix du behöver för att nå dina drömmars trädgård! Allt från blommor, odla din egen mat, odla ekologiskt, nyttodjur, skadedjur, intressanta trädgårdar att besöka, kurser att gå och massor av bilder att få inspiration från.
Du kan vara helt lugn. Vi behåller din e-adress för oss själva.