Hemsida: www.voxnadalsgarden.se

Voxnadalens Hemträdgårdsförening startades 1968. Vi är en obunden trädgårdsförening med cirka 500 medlemmar som vill ta vara på människors intresse för fritidsodling. Vår ambition är att vara en så bred förening som möjligt så att alla ska känna sig hemma och trivas hos oss.

Vi vill försöka väcka, underhålla och utveckla människors intresse för växter. Det spelar ingen roll vilken storlek eller vilken växtrikedom medlemmarna har i sin trädgård, en del har hela sin trädgård på balkongen och trivs med det.

I en förening som denna har vi mycket att ge varandra bara genom att utbyta erfarenheter i våra odlarmödor. Vi ordnar med en hel del aktiviteter under året t ex föreläsningar, växtmarknad, klippkurser och resor.

Sist men inte minst har vi de populära ”trädgårds-trampen” då vi efter överenskommelse besöker någon medlems trädgård när den är som vackrast samt får nya tips och idéer att ta med oss hem.

FÅ GRÖNA TIPS & TRIX
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Gör som flera hundra andra - få alla tips och trix du behöver för att nå dina drömmars trädgård! Allt från blommor, odla din egen mat, odla ekologiskt, nyttodjur, skadedjur, intressanta trädgårdar att besöka, kurser att gå och massor av bilder att få inspiration från.
Du kan vara helt lugn. Vi behåller din e-adress för oss själva.