Trädgårdstitt hos trip2garden

Några gånger per år öppnar Viktoria och Marie som driver ”trip2garden” upp sina hem och trädgårdar för allmänheten  – trädgårdstitten. I påskas var jag på påskpyssel hos Marie på ”Håkesgård” i Veddige – vill du läsa om det så klicka här. Nu var det dags för ”trädgårdstitt” och då hos Viktoria på ”Lilla Gröna” i Tvååker. Det är inte lätt att beskriva deras fantastiska trädgårdar med bilder och text – det måste upplevas!! Men för er som inte har möjlighet men vill ha inspiration – här kommer bilder 🙂

Tack Viktoria och Marie för att vi fick komma! Ni har sån känsla och stil, ni är så trevliga och ni ger alltid det där lilla extra – man blir så glad och inspirerad och vill gärna ta med sig allt hem och självklart komma tillbaks!

Rakt fram i bilden är trädgårdsbutiken och till höger i byggnaden en lägenhet. Viktoria driver på sommaren B&B så vill du bo i en fantastisk trädgård så är det här du vill bo 🙂

   

Marie till vänster och Viktoria till höger 🙂

Viktoria målar även tavlor – så vackra!

Nu tar vi en tur ut i trädgården! Viktoria håller kortare kurser i trädgårdsdesign i sin egna trädgård – det skulle jag vilja vara med på!

Trädgården är indelad i olika rum och man tror en stund – att nu har jag nog varit runt överallt – då hittar man helt plötsligt en ny gång till ett nytt rum som man vill utforska – upptäcktsfärd!

 

Blomsterkornellen lyser så starkt och näpet och längst bak högt upp står tallarna som en gång var det enda som utgjorde trädgårdens tak.

 

Nedan,  stammar av glanskörsbär och några stolar att vila på i skuggan. Ett växthus – lusthus för en stunds avkoppling. Mysfaktorn är hög!

 

 

Detaljer – blommor – som smycken.

Vatten – livsviktigt och avkopplande.

En gång – med en spalje med klättrande blommor som ett tak.

En gång med ett blickfång längst in – vad döljer sig där?

Här kan man också bo B&B 🙂 och duscha ute och bubbla i poolen som finns precis utanför dörren – inspiration att ta hem!

 

Vilken dag  – solen skiner, en kopp kaffe och lite svalkande dricka och hembakad paj och kakor – jag njuter!

Nu ska jag ut i solen och plantera sparrisen jag köpte igår och njuta av all inspiration från ”Lilla Gröna” 🙂

 

Klicka här om du vill se vad som händer hos trip2garden.

Du hittar dem även på instagram under:

@trip2garden, @lillagrona_viktoria, @hakesgard

 

 

 

 

 

FÅ GRÖNA TIPS & TRIX
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Gör som flera hundra andra - få alla tips och trix du behöver för att nå dina drömmars trädgård! Allt från blommor, odla din egen mat, odla ekologiskt, nyttodjur, skadedjur, intressanta trädgårdar att besöka, kurser att gå och massor av bilder att få inspiration från.
Du kan vara helt lugn. Vi behåller din e-adress för oss själva.

Skriv en kommentar