I väntan på våren

En del av livet består av väntan. Nyss väntade vi på vintern, tomten och julen, nu väntar vi på våren. Men det blir lite konstigt för har vi haft vinter än här i södra Sverige?

Så i väntan på våren (eller vintern 😉 ) så får vi njuta av det som är nu. Jag fyller år i början på året och får ofta tulpaner på min dag – åh va jag njuter!

2015-01-18 15.52.17

Nu är tiden att frossa i alla frökataloger och trädgårdstidningar. Här kan man också få lite tips på hur man ska så när det väl är dags. I senaste numret av Allers Trädgård fanns lite tips på olika julrosor – dom är så vackra och blommar när inte så mycket annat har kommit igång i trädgården.

2015-01-18 15.48.32

Vi fick en fin julros i present i julas så den ska vi plantera ut i vår trädgård när det blir vår.

2015-01-18 15.53.28

Mina pelargoner är i full gång och i somras när vi var på Mårbacka så köpte jag sticklingar. Nu har jag tagit egna sticklingar av dom och nu blommor den första! Det är trial and error som gäller. Men det går 🙂 Man får ha lite tålamod.

2015-01-18 15.43.22

Så njut av nytt år och nya trädgårdsmöjligheter 2015 i väntan på våren!

FÅ GRÖNA TIPS & TRIX
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Gör som flera hundra andra - få alla tips och trix du behöver för att nå dina drömmars trädgård! Allt från blommor, odla din egen mat, odla ekologiskt, nyttodjur, skadedjur, intressanta trädgårdar att besöka, kurser att gå och massor av bilder att få inspiration från.
Du kan vara helt lugn. Vi behåller din e-adress för oss själva.

Skriv en kommentar