Classic med stil!

På senare år har livet med trädgård förändrats så otroligt mycket. Från att hus och trädgård varit två helt separata delar så har man öppnat upp mellan inne och ute. Det som för våra far- och morföräldrar verkligen ansågs vara möbler för inomhusbruk står idag ute i det gröna eller på ett trädäck – vi har helt enkelt flyttat finrummet ut i det öppna – under bar himmel.

När det kommer till möbler så är jag en person som gillar funktion, att det sedan ser snyggt ut ser jag som en bonus. När jag har kollat på nätet så tycker jag om Classicgarden.se. Dom har möbler med det lilla extra och deras stil tycker jag om. Förutom trädgårdsmöbler i olika former och färger har dom andra tillbehör som uteduschar (som jag gärna skulle ha i stugan), oljelampor, parasoller och massor mer.

Ett märke som dom säljer och som jag har fastnat för är Aspen By Manutti.

Jag gillar den i svart men den finns även i off-white och camel. När man kollar på bilderna som finns på Classic Gardens hemsida så får man massor av inspiration – jag kan gott tänka mig en siesta på en svart Aspen med vit madrass, ett parasoll från Manutti som skuggar utifall solen blir för stark och ett glas med iste på bordet bredvid. Det ska vara gott att leva!

Jag får nog grotta ner mig lite i deras hemsida i påskhelgen och drömma lite. En dag kanske jag sitter där i min soffa från Classic Garden och dricker iste 🙂

2007-07-22 14-47-57

 

FÅ GRÖNA TIPS & TRIX
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Gör som flera hundra andra - få alla tips och trix du behöver för att nå dina drömmars trädgård! Allt från blommor, odla din egen mat, odla ekologiskt, nyttodjur, skadedjur, intressanta trädgårdar att besöka, kurser att gå och massor av bilder att få inspiration från.
Du kan vara helt lugn. Vi behåller din e-adress för oss själva.

Skriv en kommentar